The Forward Company
het accountantskantoor formerly known as Findament

WE KEEP MOVING FORWARD, OPENING NEW DOORS, AND DOING NEW THINGS, BECAUSE WE’RE CURIOUS AND CURIOSITY KEEPS LEADING US DOWN NEW PATHS.

- Walt Disney

The Forward Company
het accountantskantoor formerly known as Findament

FLI081119_94A0938-WALKER

WE KEEP MOVING FORWARD, OPENING NEW DOORS, AND DOING NEW THINGS, BECAUSE WE’RE CURIOUS AND CURIOSITY KEEPS LEADING US DOWN NEW PATHS.

– WALT DISNEY

FLI0811191146-JORDY

Jordy Stienen AA

Accountant en eigenaar van The Forward Co. Als energieke en moeilijk af te remmen ondernemer is hij vooral gecharmeerd van het MKB. Ondernemingen helpen groeien en bedreigingen omzetten in kansen. Dat is voor hem de uitdaging. Grote logge organisaties, mwah. Hij is van de zaken anders en beter willen doen. The Forward Co. is Jordy’s droom om met een gaaf team van gelijke denkers te werken voor net zo’n gave klanten. The Forward Co.-style.

FLI0811191299-ASHLEY

Ashley Biesmans MSc

Onze ambassadeur en strateeg. The Forward Co. kan niet zonder regelmatig te klankborden. Strategische keuzes schud je niet zomaar even uit je mouw. Ashley is op de achtergrond betrokken bij The Forward Co. Samen met haar bespreken we onze strategische keuzes. Nuchter + analytisch ijzersterk + een ruime ervaring als belastingadviseur = onbetaalbaar. En ook al is ze werkzaam als inhouse taxmanager bij een multinational, door ons op de achtergrond te ondersteunen blijft ze ook gewoon betrokken bij het MKB-advies.

FLI0811191194-THOM

Thom Aerts

Gek van branche gerelateerde IT-oplossingen en met jaren accountancy-ervaring op zak is teamspeler Thom een ideaal ‘scharnier’ tussen The Forward Co. en de klant. Geduldig en realistisch zorgen voor real time inzicht. Daarnaast is Thom gewoon een toffe ondernemende kerel die vanuit zijn hartstocht voor accountancy en IT niets liever doet dan onze klanten verder helpen. Over Thom niets dan goeds. Vooruit, hij is fan van PSV. (En dat ligt natuurlijk niet bij iedereen even lekker.)

TFC2201204699

Niels Donkers

Dit is Niels en Niels is bijna klaar met de hbo-opleiding Accountancy. Jong én hoogopgeleid, dan staan ze om je te springen. Wij sprongen net wat hoger. Hij doet niets liever dan werken met MKB-ondernemers. Dan zit je bij The Forward Co. prima op je plek. Ander leuk weetje; Niels is - net als collega Thom - gek van PSV. En jammer voor PSV, maar Niels zit bij ons in de selectie. De logische vraag is of we hem als verdediger of aanvaller moeten inzetten, of toch als centrale middenvelder. Dit talent rendeert namelijk in elke linie.

FLI0811191220-ROB

Rob van Doremaele MSc

Net als iedereen in het The Forward Co.-team is Rob ondernemend van aard. Als onze belastingadviseur is hij gek op een gestructureerde aanpak en duidelijk klantgericht advies. Voor een belastingadviseur natuurlijk volkomen logisch. Waar Rob blij van wordt? Van klanten die blij worden van zijn advies en wat zijn advies de klant oplevert. In de visie van Rob is een tevreden klant veel meer waard dan een gepeperde rekening. Laat dat nou ook de visie van The Forward Co. zijn.

TEAM-VACATURE

Jouw naam?

BESTE (JUNIOR) ASSISTENT ACCOUNTANT. LAAT NU ALLES VALLEN EN LEES DIT!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; The Forward Co. zoekt een (junior) assistent accountant (32-40 uur). We zoeken niet zomaar een nieuwe collega. Dat zegt natuurlijk iedereen, maar wij menen het. Lees maar. Want wil je graag meer weten over wat wij van jou verwachten, wat de functie inhoudt en de mogelijkheden van werken bij The Forward Co. dan check de vacature!

Hecht team, hecht samenwerkingsverband

We weten veel, maar niet alles. Voor een aantal specialismen schakelen we graag ons netwerk in. Samenwerkingspartners waar we graag mee gezien worden. Bovendien, voor specialismen heb je specialisten nodig. Wij hebben ze! Kijk maar.

Maak je liever gebruik van je eigen adviseurs? Geen probleem. Wij schakelen ook makkelijk met andere partijen.

Kennismaken?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.