WE KEEP MOVING FORWARD, OPENING NEW DOORS, AND DOING NEW THINGS, BECAUSE WE’RE CURIOUS AND CURIOSITY KEEPS LEADING US DOWN NEW PATHS.

- Walt Disney

Jordy Stienen AA

Accountant en oprichter van The Forward Co. Als energieke en moeilijk af te remmen ondernemer is hij vooral gecharmeerd van het MKB. Ondernemingen helpen groeien en bedreigingen omzetten in kansen. Dat is voor hem de uitdaging. Grote logge organisaties, mwah. Hij is van de zaken anders en beter willen doen. The Forward Co. is Jordy’s droom om met een gaaf team van gelijke denkers te werken voor net zo’n gave klanten. The Forward Co.-style.

Rick Evers AA

Rick Evers is de naam. Mede-eigenaar van The Forward Co. Met Rick hebben we een echt accountantkanon aan ons team toegevoegd. Hij heeft de ervaring en kent het vak als geen ander. Misschien dat hij daarom zo goed weet wat in ondernemingen anders kan. Of beter, leuker, doelgerichter. Geef het maar een naam. Feit is dat Rick direct is betrokken bij onze klanten en graag onderzoekt wat er in ondernemingen allemaal anders kan. Eerst zorgen dat de basis klopt en dan doelgericht vooruitdenken en met de klant meedenken. You go Rick!

Thom Aerts

Gek van branche gerelateerde IT-oplossingen en met jaren accountancy-ervaring op zak is teamspeler Thom een ideaal ‘scharnier’ tussen The Forward Co. en de klant. Geduldig en realistisch zorgen voor real time inzicht. Daarnaast is Thom gewoon een toffe ondernemende kerel die vanuit zijn hartstocht voor accountancy en IT niets liever doet dan onze klanten verder helpen. Over Thom niets dan goeds. Vooruit, hij is fan van PSV. (En dat ligt natuurlijk niet bij iedereen even lekker.)

Niels donkers

Dit is Niels. Jong én hoogopgeleid, dan staan ze om je te springen. Wij sprongen net wat hoger. Hij doet niets liever dan werken met MKB-ondernemers. Dan zit je bij The Forward Co. prima op je plek. Ander leuk weetje; Niels is – net als collega Thom – gek van PSV. En jammer voor PSV, maar Niels zit bij ons in de selectie. De logische vraag is of we hem als verdediger of aanvaller moeten inzetten, of toch als centrale middenvelder. Dit talent rendeert namelijk in elke linie.

Rob van Doremaele MSC

Net als iedereen in het The Forward Co.-team is Rob ondernemend van aard. Als onze belastingadviseur is hij gek op een gestructureerde aanpak en duidelijk klantgericht advies. Voor een belastingadviseur natuurlijk volkomen logisch. Waar Rob blij van wordt? Van klanten die blij worden van zijn advies en wat zijn advies de klant oplevert. In de visie van Rob is een tevreden klant veel meer waard dan een gepeperde rekening. Laat dat nou ook de visie van The Forward Co. zijn.

Ashley Biesmans MSC

Onze ambassadeur en strateeg. The Forward Co. kan niet zonder regelmatig te klankborden. Strategische keuzes schud je niet zomaar even uit je mouw. Ashley is op de achtergrond betrokken bij The Forward Co. Samen met haar bespreken we onze strategische keuzes. Nuchter + analytisch ijzersterk + een ruime ervaring als belastingadviseur = onbetaalbaar. En ook al is ze werkzaam als inhouse taxmanager bij een multinational, door ons op de achtergrond te ondersteunen blijft ze ook gewoon betrokken bij het MKB-advies.

Wijnand van lieshout

Zeg hoi! Tegen Wijnand; accountant pur sang. Wijnand woont samen met zijn vriendin Eveline in Maarheeze, waar deze aanstaande vader wekelijks zijn hoofd ontcijfert door te voetballen, te tennissen én te fitnessen. Wat dat betreft matcht doorpakker Wijnand 100% met het DNA van Team Forward. Er is een probleempje. Een Ajax-fan tussen PSV’ers? Oei. Gelukkig staan we bij The Forward Co. tot achter de komma voor transparantie en vertrouwen. Hartstochtelijke voetbaldiscussies lossen we daarom netjes op, zonder anoniem te lekken naar de media. En niemand wordt teruggezet naar Jong Forward. Beloofd! Ook Wijnand niet. 

Jorn strik

Bij The Forward Co. zijn we gek op talent. Soms wandelt een talent zelf binnen. Vooruit, het staat meestal niet op het voorhoofd geschreven, maar na een paar weken bij ons in het team hebben wij het allang in de smiezen. Neem bijvoorbeeld Jorn. Student van de opleiding Finance & Control. Die paste na twee maanden stage al zo goed in het team dat we hem een werkstudentcontract hebben aangeboden. Jorn is wat je noemt een blijver. Dat is een win/win-situatie. Hij leert het vak in de praktijk van de besten en wij zijn een echte aanwinst voor de toekomst rijker. Bovendien, een mountainbikende cijferfan die ook nog eens gek is van PSV? Een ouderwetse 1 + 1 = 3. Daar hoef je geen rekenwonder voor te zijn.

Marlon Wajon AA

Bij The Forward Co. zijn we gek op groei, maar dan wel vanuit een idee en met een doel. Essentieel daarin zijn wij zelf. Als persoonlijk contact een van je pijlers is, zijn je mensen je belangrijkste asset. Nieuw in de Forward line-up is Marlon Wajon. Deze ervaren en pragmatische accountant is behalve vakman ook een zelfverklaarde hobby-kok en Italiëliefhebber (gouden combinatie-alert!). Net als iedereen in de Forward line-up is Marlon gek op het adviseren van ondernemers en hen vooruithelpen. Doe je dat goed, dan groeien onze klanten én wij vanzelf. Dat is het idee. Cirkel rond dus.

Britt de Bie

Bij The Forward Co. houden we van talenten die het vak net
als wij anders durven te bekijken. Britt bijvoorbeeld, een leergierige 3e-jaars student bedrijfsadministrateur uit Valkenswaard die haar hoofd graag leegmaakt met paardrijden en fitness. Naar eigen zeggen excelleert ze als ze werkt op een plek waar de sfeer goed is. No worries dus, want bij The Forward Co. zit het met de sfeer wel goed. Wij gedijen namelijk allemaal bij een goede sfeer. De aandacht die we hebben voor onze klanten, hebben we ook voor elkaar. Teamwork makes the dream work. Een cliché misschien, maar wel 100% waar.
Dus welkom Britt en be a rebel! 

Esther van Daal

De ‘wij doen het anders’-werkwijze van The Forward Co. sijpelt door tot in de schoolbanken. Vraag het maar aan onze finance professional Esther. Deze cijferfanaat is een rasechte ontdekker die heel graag wil begrijpen wat ze leert. Mooi. Daar krijgt ze bij ons alle ruimte voor. Dat is nodig, want Esther heeft doorstudeerambities, alleen weet ze nog niet in welke richting. Wordt het accountancy of toch belastingadvies? Goeie kans dat werken met ons team die keuze een beetje makkelijker maakt. Daarover gesproken; als starter ben je meteen part of the team. En daar hoort ook een foto en een begeleidend tekstje op onze website bij.

Monique van Horssen

Say hello to Monique van Horssen. Deze nuchtere brassbandmuzikale in de Kempen wonende relatiebeheerder is gek op ondernemen en ondernemers, net als wij. Je kent het wel, inzicht geven, structuur aanbrengen en ruimte creëren om te kúnnen ondernemen. Dat is argument A. waarom Monique bij The Forward Co. past als een handschoen. Er is ook een argument B. Monique woont sinds kort met haar vriend in een boerderij. Ze is namelijk gek op dieren en dan vooral op schapen. Waar ze niet gek op is zijn haantjes. Komt goed uit, want die werken niet bij The Forward Co. Wel een kei leuk team dat met Monique erbij alleen maar kei leuker wordt. 

Jouw naam

Wij denken niet in afgebakende functieomschrijvingen of functiebenamingen. Natuurlijk verwachten we dat je (hoger) opgeleid bent, maar als mens zijn we allemaal veel meer dan onze diploma’s. Als je bij ons werkt ben je bijvoorbeeld gek op werkvrijheid, cijfers, omgaan met mensen en het verder brengen van ondernemingen. Maar je weet bijvoorbeeld ook van jezelf dat je bloeit en groeit van veel eigen verantwoordelijkheid.

Spreekt ons verhaal jou aan en voel je de vibes? Laat ons dan weten wie je bent en wat jij voor ons kunt betekenen! Niet dat we voortdurend functies hebben, maar The Forward Co. is een groeiend bureau en voor echt talent schaffen we graag een kakelvers bureau aan.

Stuur je mailtje naar contact@thefwdco.nl of bel even met ons en vraag naar Jordy of Rick. 

Hecht team, Hecht samenwerkingsverband

We weten veel, maar niet alles. Voor een aantal specialismen schakelen we graag ons netwerk in. Samenwerkingspartners waar we graag mee gezien worden. Bovendien, voor specialismen heb je specialisten nodig. Wij hebben ze! Kijk maar.

Maak je liever gebruik van je eigen adviseurs? Geen probleem. Wij schakelen ook makkelijk met andere partijen.

DAAR BEN IK BENIEUWD NAAR

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.