Onze diensten

BIJ THE FORWARD CO. KIJKEN WE ALTIJD VERDER.

Forward +

Bij The Forward Co. geloven we in de kracht van de ‘plus’. Niet als in meer, meer en nog eens meer. Maar plus als in toegevoegde waarde creëren die oplevert. Zet ons naast een klant die gelijkgestemd is en we beloven mooie dingen. Van die samenwerking krijgen wij energie. Plus betekent ook ons netwerk van specialisten op fiscaal en juridisch gebied en estate-planning. Expertises die we niet dagelijks nodig hebben, maar er wel zijn als het nodig blijkt.

Wij zijn een vooruitstrevend team. Doen de dingen anders, sneller en eigenwijzer. Dat zit al in onze naam. Wij zijn vooruitkijkers, geen terugblikkers. En dat merk je aan alles. Bovendien, wij staan nooit stil. Wat ons betreft is er namelijk maar één richting die ertoe doet. Forward.

ACCOUNTANCY EN ADVIES, MAAR DAN WEL 2.0

Wij pakken alle accountancy-activiteiten op. Maar dan wel in 2.0 -style; door intensief en met veel aandacht samen te werken met onze klanten. Bij ons ben je geen nummer. Wij kijken samen vooruit, zien kansen en adviseren klanten daar transparant over. Zonder kansen ga je niet vooruit. Maar als je de kans ziet, moet je hem wel benutten. Daar helpen wij bij. (En dat is geen Cruyff-quote.)

Wil je meer weten over accountancy en advies? Bel of mail ons even!

JE EIGEN PARTTIME CFO

Als mkb’er heb je geen middelen om een fulltime CFO aan te nemen. Trouwens, waarom zou je? Waarschijnlijk heb je niet eens een fulltimer nodig. En parttimers liggen niet voor het oprapen. Dat komt goed uit, want wij huren onze kennis en kunde graag uit voor een dagdeel of een volledige dag per week. Een van onze teamleden bij jou op de vloer. Voordeel voor jou; je bouwt en vertrouwt een aantal uur per week op onze betaalbare accountancy-slagkracht.

Wil je meer weten over onze CFO-diensten? Bel of mail ons even!

OUTSOURCING IS HOT (EN TERECHT)

Bij The Forward Co. zijn we groot fan van de nieuwste digitale ontwikkelingen en de kansen die het biedt. Voor jouw bedrijf en voor ons. Accountancy, administraties en digitale platforms vullen elkaar namelijk naadloos aan. Omdat wij voortdurend de vinger aan de digitale pols houden, gaat geen enkele ontwikkeling aan ons voorbij. Onze service is zo ingericht dat we ook voor grotere bedrijven de volledige administratie kunnen overnemen. De voordelen zijn niet mis: altijd technisch en vakinhoudelijk up-to-date, uitgevoerd door onze intern opgeleide professionals en voorzien van periodieke evaluaties.

Wil je meer weten over outsourcing? Bel of mail ons even!

DAAR BEN IK BENIEUWD NAAR

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.