Onze diensten

Bij The Forward Co. kijken we altijd verder.

Administratie

Het is een beetje het ondergeschoven kindje, maar om een adequaat real time inzicht te kunnen geven is het essentieel. Wij leggen de vinger namelijk snel op de zere plek. Niet altijd leuk voor de klant, maar we zorgen vervolgens wel dat de administratie in control wordt gebracht. Dat is dan weer wel leuk voor de klant. Daarvoor werken we met verschillende softwaresystemen en zorgen altijd voor de beste oplossing.

Management dashboarding

Feit; ondernemers die weten waar ze staan, presteren beter. Wij zorgen dat ze weten waar ze staan. Een live koppeling met de administratie die in-control is verlegt de focus van het verleden naar nu en de toekomst. En is ons team altijd connected met onze klanten.

Jaarrekeningen

Dit traditionele ‘hoofdproduct’ is bij ons een formeel bijproduct. Want waarom zouden we sturen op gedateerde cijfers i.p.v. gebruik te maken van ons real time managementdashboard en niet focussen op nu en de toekomst? Voor ondernemers is dat veel relevanter. Maar als we jaarrekeningen verzorgen doen we dat vanuit onze expertise, die uiteraard aan alle wet- en regelgevingen voldoet. Hiervoor zijn we als accountants ook aangesloten bij de beroepsorganisatie het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

Belastingaangiften

Ons advies. Start met de aanvraag van een correcte voorlopige aanslag op basis van prognosecijfers. Zo spreid je de uitgaven en hoef je geen onnodig hoge belastingrente te betalen. Wij pakken dat graag op. En bij het verzorgen van de aangiften zorgen we uiteraard altijd voor belastingoptimalisatie.

Als je het hebt over een vak apart, dan heb je het over de loonadministratie. The Forward Co. besteedt dit uit aan Yellowstone International. Een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner van The Forward Co.

Pre-audit werkzaamheden

The Forward Co. werkt ook voor middelgrote ondernemingen die onder de wettelijke controleplicht vallen. Aangezien controle en advieswerk niet samen mogen lopen, kiezen wij voor de leuke kant; de adviserende rol. Wel dragen we zorg voor de voorbereiding van de controle. De controle zelf besteden we uit aan een van onze collega audit-only kantoren.

Aanvullende adviesdiensten

Wij zijn opgeleid om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren vanuit expertise en ervaring. Dat doen we doorgaans vanuit onze reguliere werkzaamheden. Mocht toch nog aanvullend advies nodig zijn, dan pakken we dat op met een van onze samenwerkingspartners.

Daar ben ik benieuwd naar

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.