Onze rol

Tfc-style

ACCOUNTANCY EN ADVIES 2.0

We zijn bij The Forward Co. opgegroeid in de wereld van de accountancy. Behalve dat die cultuur ons inhoudelijk veel heeft geleerd, heeft die ervaring ons ook laten zien dat het anders kan. Wij hebben de kennis en de ervaring uit die wereld overgeheveld naar de onze. En daar ónze cultuur aan toegevoegd. Up-to-date knowhow, innovatief en dichtbij zijn, en vooral geen b******t.

Een eerlijke fixed price

Waarom bij elk contactkwartiertje een nieuwe factuur sturen? Daar houden wij niet van. Zo houd je volgens ons geen betrouwbare relatie in stand. Eerlijke fixed prices, daar houden we wél van. Niet alleen voor jaarlijks terugkerende werkzaamheden, maar ook zoveel mogelijk voor aanvullende adviestrajecten. Mocht dat om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, dan werken we in elk geval zo efficiënt mogelijk. Daar zijn we transparant in:

  • Belastingadviseur: € 175,-
  • Accountant: € 150,-
  • Relatiemanager: € 115,-
  • Assistent-accountant: € 90,-
  • Finance professional: € 65,-

Real time inzicht

The Forward Co. is overtuigd van de meerwaarde van innovatieve IT-oplossingen. Die maken het voor ons én voor onze klanten een stuk makkelijker. Ons helpt het een beter inzicht te geven in de cijfers en kritische prestatie-indicatoren van vandaag én morgen. Daarnaast zorgen we dat ondernemers die inzichten op de juiste manier interpreteren en helpen we onze klanten vooruit.

DAAR BEN IK BENIEUWD NAAR

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.