Werken bij

VOORUIT MET DE GEIT!

The Forward Co. is lekker in beweging. Het gaat zo lekker dat we per direct op zoek zijn naar een assistent accountant. Daar vertellen wij je graag meer over. De website heb je ongetwijfeld al gecheckt, dus we hoeven jou niets meer te vertellen over wie wij zijn en hoe wij als team in het vakgebied staan.

 

Wat je als assistent accountant allemaal doet

Op de eerste plaats ga je deel uitmaken van een jong en hip team, waarin je veel ruimte krijgt om je werk zo goed mogelijk te doen. Je draagt zorg voor het incontrol brengen/houden van de financiële administratie van onze klanten en het realtime managementdashboard. Meestal doe je dat gewoon bij ons op kantoor, maar soms ook op locatie. Dat maakt het alleen maar leuker. Ook ben je thuis in verschillende softwarepakketten. Klantvragen daarover pak je meteen goed op. Daarnaast ondersteun je ons in de voorbereiding op jaarrekeningen en belastingaangiften. Het bijhouden van balansspecificaties is voor jou verder geen punt en je leert graag. Ongeacht of dat nieuwe administraties zijn of softwarepakketten of leuke dingen die helemaal niets met je werk te maken hebben. Je leert gewoon graag.

Wie jij bent

Dan je achtergrond. Veel van wat wij verwachten zijn natuurlijk open deuren, toch willen we het noemen. Open deur of niet, we vinden het wel belangrijk. Komen ze.

  • Werkervaring 0-5 jaar.
  • Je hebt minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent alert, kritisch, nieuwsgierig en proactief.
  • Jij bent een probleemoplosser met inlevingsvermogen die ervaring heeft met moderne software. Denk dan aan pakketten als Exact Online, Twinfield, Basecone, en Visionplanner.
  • Ben jij daarnaast ook nog eens een leuk en opgewekt mens, dan is er geen enkele reden om niet te reageren.

Laten we kennismaken!

Reageren doe je door jouw CV en motivatie te sturen naar jordy@thefwdco.nl. Heb je nog vragen? Bel dan even met Jordy via 06-46608963. Hij vertelt je graag alles over The Forward Co., onze cultuur en natuurlijk de functie. Succes!

Ik leer jullie graag kennen

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Wij komen graag een keer langs. Of jij komt naar ons, net zo leuk.